Wordt TC Velina Het Slimste Café

Op 31 oktober organiseert TC Velina opnieuw een manche van Het Slimste Café. Het Slimste Café is een makkelijke quiz waar iedereen aan deelnemen kan. In 2014 werd TC Velina het Slimste Café van Vlaanderen. Hopelijk doen we het dit jaar even goed! Schrijf u ook in voor een avond leuk vertier!

Inschrijven: bar.tcvelina@gmail.com met vermelding van uw ploegnaam

Wanneer: 31 oktober 2018 om 20u

Ploegen van 4 personen

Deelname: € 20,00/ploeg

TC Velina gaat naar zee... en jij gaat mee!

Op 1 juli geven onze trainers tennisles op het strand aan al onze jeugdleden. 's Namiddags spelen we in en tegen Duinbergen een vriendschappelijke wedstrijd.

 

Reserveer die datum nu reeds!

 

Meer info later.

Bowlen met onze trainers

Het wordt een vaste traditie om onze trainers op hun plaats te zetten met een partijtje bowling. Alle jeugdleden zijn welkom, van 3 tot 18. Op 10 mei 14u in Family Bowling De Kaai. Vooraf inschrijven op info@tcvelina.be met vermelding Bowling.

Lasershoot voor onze tieners

Al onze tieners kunnen op 10 mei om 14u00 deelnemen aan een partijtje lasershoot in Family Bowling De Kaai in Geraardsbergen. Dé ideale manier om een paar trainers of jeugdbestuursleden omver te knallen.

Vooraf inschrijven!

Kom naar onze opendeurdag!

Kom op 24/9 een testles volgen: Start to Tennis voor volwassenen, testlessen voor kinderen of een beachtennisdemo voor kinderen en volwassenen.

Speel met je mama/papa of kind het kind/ouder-tornooi.

Uiteraard is er een springkasteel en maken of schenken onze bardames allerlei lekkers!

Inschrijven kan via info@tcvelina.be!

NIEUW: TENNIS WORK OUT

Vanaf 28 mei 2017

Tennis Work Out is een tennisgerichte workout waarbij het hoofddoel fitter worden is (en niet tennistechnisch). Deze vorm van tennistraining is een sociale groepsactiviteit waarbij fun en bewegen centraal staan.

Iedereen kan meedoen, jong en oud, starter en gevorderde, ...

Een tennis work out is leuk, je beweegt en maakt plezier in groep, de lessen zijn niet resultaatgebonden, maar toch in combinatie met tennis en techniek. Je wordt fitter en verbrandt calorieën!

Bowlen met de trainers!

Ga mee bowlen met onze trainers!

 

25 mei 2017, 14u tot 16u


Op donderdag 25 mei gaan onze trainers samen met de kinderen en jeugdspelers bowlen in Familybowling De Kaai in Geraardsbergen. Alle kinderen die les, volgen -van 3 tot 18 jaar- zijn welkom! Voor de kleintjes worden de bowlingbanen aangepast.

We voorzien 2 pannenkoeken en 2 drankjes ter plekke. We vragen een deelnameprijs van 5 euro, ter plekke af te rekenen. De andere kosten worden gedragen door ons jeugdbestuur!

De kinderen worden door de ouders ter plaatse gebracht. Er is plaats voor 30 kinderen. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@tcvelina.be met als onderwerp "Bowling". De eerste 30 ingeschrevenen kunnen mee! Wees er snel bij!

Schaaklessen in TC Velina

Vanaf 19/4, 15u-16u

Schaaklessen voor 1ste en 2de leerjaar, gegeven door schaakclub Van Pion tot Dame.

Meer info? Stuur een mail naar info@tcvelina.be.

Zomerkamp 1

Van maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli, van 10u00 tot 16u00

De perfecte manier om nieuwe vriendjes te maken, tennislessen te krijgen en nieuwe sporten te ontdekken. Voor kinderen van 3 tot 16 jaar.

Please reload

© 2017 Sportcomplex Velina. 

TCVELINA - Hogeweg 139 - 9500 Geraardsbergen - 054 41 58 27 - info@tcvelina.be