top of page
Kleutertennis (Wit) + Multimove

In wit gaan kleuters (3 tot 5 jaar) op een plezante manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Ze beleven plezier en maken vriendjes. De algemene motorische vorming wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet voor de verschillende technieken. De nadruk ligt op FUN en op SPELEND BEWEGEN.

TC Velina biedt ook Multimove aan, waarbij een gevarieerd bewegingsprogramma wordt aangeboden aan de kleuters. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van 12 bewegingsvaardigheden (oa. werpen en vangen, glijden, springen en landen, zwaaien, dribbelen, wandelen en lopen, slaan). 

 

Deze bewegingsvaardigheden zijn van belang voor de motorische ontwikkeling van kinderen en moeten al op jonge leeftijd geprikkeld worden. Bovendien vormen ze de basis om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

 

Multimove en KidsTennis Wit passen naadloos bij elkaar. Een kind dat Multimove en Wit volgt, beschikt over de basisvaardigheden om sneller en efficiënter te leren tennissen.

Kleutertennis (Wit) + Multimove

2015 of later

 

15 uur kleutertennis (Wit)

15 uur Multimove

Inclusief verzekering en lidmaatschap TC Velina

ZIE BROCHURE WINTERTENNIS VOOR WINTERLESSEN

Multimove

2009 of later

 

15 uur Multimove

Inclusief verzekering en lidmaatschap TC Velina

ZIE BROCHURE WINTERTENNIS VOOR WINTERLESSEN

bottom of page