top of page

Interclub... tussenstand


Dames 3 - Mariska Piecq, Lisa Claeys, Jody Ghijsels, Anna Baeskens

Het interclubjaar was bijwijlen druk, soms razend spannend, maar zeker succesvol. Nog heel wat ploegen zijn in de running: we wensen hen véél succes!

Op dit moment spelen onze jongens 13, Florian en Joren, vorig jaar finalist, de halve finale in Eeklo. Het staat 1-1.

Morgen spelen onze dames 35/2 onder leiding van kapitein Christine Laurent de halve finale.

Onze heren 65, met kapitein Luc Maes, staan momenteel 1ste in de eindronde en spelen aanstaande donderdag thuis tegen de runner-up Beukenhof. Vermoedelijk wordt deze wedstrijd beslissend...

Onze heren 4, kapitein Tom De Mulder, onze heren 6, kapitein Tom De Turck, en onze heren 35/5C, kapitein Dimitri Bury, spelen dit weekeinde kwartfinale. De heren35/5C schakelden vorige week in de 1/8ste finales TC Velina Heren 35/5B uit en nemen het nu op tegen de Witte Kaproenen, die TC Velina Heren 35/5A uitschakelden.

Onze dames 6, met kapitein Elise Helmus en onze dames 7, kapitein Kali Nottebaert, spelen vandaag 1/8ste finale. Onze dames 35/3, met kapitein Hilde Dewijngaert en adjunct Sofie Ots, spelen morgen 1/8ste finale.

Ondanks het verlies op Beckhand vorige week, maken onze dames 3, nog een waterkansje op de titel. Als Beckhand verliest op Ronse en onze dames winnen vandaag thuis van TC Nobel houden ze de titel in Geraardsbergen.

Onze dubbel heren 60/1, met kapiteins Jean-Pierre De Taeye en Eric Vandenoortgaete, en onze heren 70, onder leiding van Roger Collyns, haalden het niet in de gewestelijke finales. De heren 3 van Bart Stalpaert en Tom Vandevelde, werden 3de in de eindronde.

Ook vermeldenswaardig zijn de mooie 1/8ste finales van onze U9, Fabrice en Charlotte, onze U11/3C, met Amaury, Kane en Jarne.

De heren 35/3, heren 5, de jongen U15/4, de jongens U11/3A, de meisjes U11/3, de heren 45/5A, de heren 45/5B werden 3de in hun poule, nipt onvoldoende om zich te plaatsen voor de eindronde.

De heren 7, heren 8, heren 45/2, meisjes 13, meisjes 15, jongens U11/3B, jongens U13/3B en jongens U13/4 behaalden een 4de of 5de plaats in hun poules. De heren 60/2 tenslotte legden beslag op een schitterende 6de plaats. Op 6.


Recente Berichten
Archief
bottom of page