top of page

Flanders Beach TennisTour

Voor het tweede jaar op rij streek de Flanders Beach Tennistour neer in TC Velina, met Funreeksen op zaterdag en een Protour op zondag. Wie deze zeer toegankelijke en spectaculaire sport eens wil uitproberen, is elke woensdag welkom op de beachtennisavonden, van 19u tot 21u.

Met 8 teams in dubbel heren, 6 bij dubbel dames en 13 in dubbel gemengd was de bezetting in de Funreeks op zaterdag bijzonder hoog, en de laatste wedstrijden eindigden dan ook pas om 18u30. Bij de dubbel heren heersten de spelers van Tournaisien en bij de dames de speelsters van Hof Ter Burst. In dubbel gemengd kon Bart Stalpaert, aan de zijde van Cindy Mertens uit Lebbeke, een titel binnenhalen voor TC Velina.

Op zondag bij de Proreeks verdedigden Tom Vandevelde en Bart Stalpaert van TC Velina hun titel. In een zinderende finale, met spectaculaire balwisselingen, dolven ze deze keer met 6-1 4-6 10-7 het onderspit tegen de verdiende winnaars Gert Laenen en Lars Verbruggen. Philippe De Norre van TC Velina met Nicky De Vlaminck werden op ruime afstand derde, Jarno Lefils van TC Velina en Nio De Backer legden ex aequo beslag op een mooie vierde plaats. Bij de dames pakten de speelsters van Hof Ter Burst de titel.


Recente Berichten
Archief
bottom of page