top of page

Steven Vandenoortgaete en Heren 6 genomineerd

Steven Vandenoortgaete had een denderend seizoen: hij won 8 enkeltornooien, werd provinciaal kampioen in heren 6 en won met zijn vader Eric het criterium in dubbel heren 5. Hij won de masters Oost-Vlaanderen en schopte het met zijn interclubploeg tot provinciaal kampioen en tot halve finalist in de intergewestelijke eindronde. Maar bovenal werd hij nationaal kampioen in heren 6, één van de twee nationale tenniskampioenen die Oost-Vlaanderen dit jaar leverde. Steven speelde 70 enkelwedstrijden en won er daarvan 66.

Onze heren 6, met Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson en Steven Vandenoortgaete en reservespelers David Muyllaert, Philippe Goethals en Gil Van Meenen, werden provinciaal kampioen en haalden de halve finale van de nationale eindronde.

Steven en de heren 6 werden genomineerd als Geraardsbergs Sportlaureaat 2017 in de categorieën individuele sporter en ploegsport. Op 8 december weten we of ze ook die trofee binnenhalen.

Onze heren 65 worden dan weer gehuldigd als sportkampioen. Willy Bert, Luc Maes, Luc Matthys, Ridwan Wibowo, Rik Leeman, Hilaire Pletinckx, Wilfried Bolle, Michel Vanhove, Yves Kerkhove, Fernand De Smet werden provinciaal kampioen heren 65.


Recente Berichten
Archief
bottom of page