top of page

Al onze communicatie vindt u op Gimme!

TC Velina werkt vanaf nu ook met GIMME!

Alle mededelingen, updates, activiteiten, ... kan u op GIMME raadplegen. Gimme vervangt de papieren briefjes in de tenniszak door digitale communicatie. De briefjes worden niet meer verloren, maar zijn nu te lezen op Gimme: alle boodschappen van TC Velina aan ouders of grootouders, betreffende lessen, tornooien, activiteiten,... zijn nu altijd on-line op Gimme te vinden.

Uiteraard vindt u ook alle info op onze website (www.tcvelina.be) en op onze facebookpagina.

Om GIMME te gebruiken hoeft u enkel een login te maken: http://welcome.gimme.eu/

Stappenplan: 1. Surf naar https://app.gimme.eu/register. Vul je emailadres in en klik op registreer. 2. Open je emailprogramma en klik op de link om je profiel te bewerken. 3. Vul je voor – en achternaam in. De rol is bv. Mama van Léonore Typ 2 keer je zelf gekozen wachtwoord in ter controle 4. Klik op ‘kaart openen’ om op een landkaart de organisatie aan te duiden die je wil volgen. 5. Zoek op de kaart de organisatie die je wil volgen. Klik op de organisatie, er zal een paneel verschijnen (TC Velina) 6. Wanneer je de organisatie die je wil volgen hebt gevonden, klik je op ‘organisatie volgen’. Vink de kanalen aan die je wil volgen (evenementen – Tennis Academy Geraardsbergen-…) 7. Klik aan de linkerkant op ‘alles tonen’. Je prikbord wordt nu gevuld met de informatie die aan het kanaal gelinkt werd dat je volgt.


Recente Berichten
Archief
bottom of page