top of page

Nieuwe Interclubformule 2018


De gekende en bestaande interclubreeksen blijven behouden, maar ...

in 2018 komt Tennis Vlaanderen met een nieuwe najaarsinterclubformule: een recreatieve light interclub.

Er worden 4 dubbels gespeeld, door 4 spelers over 4 speeldagen. Een ploeg bestaat uit 4 spelers, 2 mannen en 2 vrouwen. Eerst wordt een dubbel heren en een dubbel dames gespeeld, daarna 2 dubbels gemengd.

De speelperiode is eind augustus tot eind september (van 26 augustus tot 23 september), in poules van max 5 ploegen. Er wordt steeds gespeeld binnen een straal van 30km én provincie-overschrijdend, zodat u mogelijk ook tegen Vlaams-Brabantse clubs uitkomt. De speeldag is zondag, maar verplaatsen naar zaterdag is toegelaten.

Er wordt gespeeld in 6 reeksen, waarbij met dubbelklassementen wordt gerekend: max 20 punten (enkel voor NG's), 20-40 punten, 45-80 punten, 85-120 punten, 125-160 punten, 165-200 punten. Elk dubbelteam mag samen maximum de helft van het maximum aantal punten van de ploeg hebben.

Er wordt geen eindronde gespeeld.


Recente Berichten
Archief
bottom of page