top of page

Dames 2 Oost-Vlaams kampioen

De dames 2 van TC Velina kroonden zich gisteren tot kampioen van Oost-Vlaanderen en spelen volgende week de supragewestelijke finale thuis tegen de West-Vlaamse kampioen Kortemark. De jonge toptalenten Lisa Claeys, ongeslagen in interclub dit seizoen, en Daviane Delgrange, kapitein Talisa Merchiers en 3 C15/2's Jody Ghysels, Karo De Jonge en Mariska Piecq wonnen met 4-2 van TC Koddaert uit Torhout. TC Velina speelt de finale in Geraardsbergen op zaterdag 2/6 om 14u00.

Ook de heren 3 deden het uitstekend met 5-1-winst op Reinaert Lokeren. Ewout De Geeter, Senne De Duffeleer, Wannes Vanhoutte en Niel Van Cauwenberghe wonnen beide dubbels, nadat ze ook al 3 enkelspelen hadden gewonnen. Zij spelen aanstaande zondag om 10u de halve finale van Oost-Vlaanderen tegen TC Merelbeke.


Recente Berichten
Archief
bottom of page