Dames 2 nipt onderuit in Intergewestelijke Finales

October 1, 2018

Na een fantastisch parcours gingen onze dames 2 nipt onderuit in de nationale finale tegen TC Kortemark. Na eerder de Oost-Vlaamse titel behaald te hebben, werden achtereenvolgens de kampioenen van Luik, Namen en Antwerpen uitgeschakeld.
TC Velina nam in de finale een uitstekende start tegen TC Kortemark met overwinningen van Lisa Claeys en Talisa Merchiers. Jody Ghysels en Daviane Delgrange verweerden zich kranig maar Kortemark bracht de bordjes terug op 2-2. In beide dubbels wonnen beide koppels een set en bracht een supertiebreak de beslissing. Kortemark won beide supertiebreaks en kroonde zich tot Belgisch kampioen.

Een schitterend parcours van onze dames Lisa Claeys, Talisa Merchiers, Jody Ghysels, Karo De Jonge, Daviane Delgrange en Mariska Piecq.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente Berichten

February 27, 2020

February 27, 2020

February 27, 2020

November 2, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017 Sportcomplex Velina. 

TCVELINA - Hogeweg 139 - 9500 Geraardsbergen - 054 41 58 27 - info@tcvelina.be