top of page

Dames 2 nipt onderuit in Intergewestelijke Finales

Na een fantastisch parcours gingen onze dames 2 nipt onderuit in de nationale finale tegen TC Kortemark. Na eerder de Oost-Vlaamse titel behaald te hebben, werden achtereenvolgens de kampioenen van Luik, Namen en Antwerpen uitgeschakeld. TC Velina nam in de finale een uitstekende start tegen TC Kortemark met overwinningen van Lisa Claeys en Talisa Merchiers. Jody Ghysels en Daviane Delgrange verweerden zich kranig maar Kortemark bracht de bordjes terug op 2-2. In beide dubbels wonnen beide koppels een set en bracht een supertiebreak de beslissing. Kortemark won beide supertiebreaks en kroonde zich tot Belgisch kampioen.

Een schitterend parcours van onze dames Lisa Claeys, Talisa Merchiers, Jody Ghysels, Karo De Jonge, Daviane Delgrange en Mariska Piecq.


Recente Berichten
Archief
bottom of page