COMMERCIELE GESTE WINTERUREN TENNIS

 

Zoals eerder gemeld volgen wij, net als de andere winterclubs in Oost-Vlaanderen, hier de communicatie van TennisVlaanderen:

Een winterclub heeft geen verplichting om de huurders van het terrein een compensatie te geven. Als club ben je je verplichtingen immers nagekomen: het terrein was speelklaar, maar de overheid heeft verboden dat het terrein gebruikt mocht worden. In dit geval is het dus een commerciële beslissing van de club om al dan niet voor een compensatie te zorgen voor de leden, maar geen verplichting.

TC Velina heeft beslist om toch een commerciële geste te doen naar zijn winterleden:

  • De outdoorterreinen en de padelterreinen kunnen net zoals de volledige winterperiode gebruikt worden door winterleden à rato van 1 winteruur per gebruikt uur tot aan het einde van het winterseizoen

  • De winterperiode zal volgend jaar met één week verlengd worden, zodat wie een winteruur heeft, een extra week heeft.

  • Ook dit jaar zal de winterperiode verlengd worden (indien niet indoor kan gespeeld worden, kan u als winterlid 1 week langer de outdoor- of padelterreinen gebruiken.)

  • Alle niet-opgenomen winteruren worden gecompenseerd: voor elk niet-opgenomen of vervangen uur krijgt u credits, te gebruiken voor losse verhuur van tennis- of padelterreinen in de winter.  Met die credits kan u online ’s winters een vrij indoorterrein of een padelterrein reserveren voor uzelf of een gast. (Credits kunnen niet gebruikt worden voor lessen, vaste winteruren, zomeruren, abonnementen, horeca, ballen, kledij, … .)

Daarbovenop bieden we winterleden de keuze tussen twee extra compensaties, indien u deze compensaties wenst op te nemen. Deze compensaties zijn op te nemen in groep.

  • OF Korting van 20% op een zomerabonnement (max 5 leden per groep, aansluiting tennisvlaanderen niet inbegrepen)

  • OF Korting van 25% op het winteruur volgend jaar (Bovendien komt er voor groepen die 's winters al hun verplichtingen zijn nagekomen, tevens geen prijsaanpassing volgend jaar)

Concreet:

Wie gebruik wil maken van deze commerciële geste, laat ons weten, voor 31/3/2021:

  • Naam, voornaam en lidnummer van alle leden van zijn wintergroep die van deze commerciële geste gebruik wensen te maken

  • Welke van bovenstaande 2 extra mogelijkheden voor de volledige groep wordt gekozen

  • Het aantal uren dat reeds ter compensatie werd gebruikt via opgebruikte padeluren of outdoor tennis

WINTERLESSEN

 

De winterlessen -13-jaar worden ingehaald tot en met april. Nadien start een zomersessie van 10 lessen. *

De winterlessen +13-jaar en volwassenen worden outdoor hernomen en gegeven in de lente- en zomermaanden, van zodra de outdoor terreinen bespeelbaar zijn. Groepen of personen die alle lessen hebben gehad, kunnen een nieuwe zomersessie van 10 lessen krijgen.* 

Alle lessen begeleid tennis worden gegeven tijdens de resterende weken van het winterseizoen en/of tijdens het zomerseizoen. De planning wordt jullie hiervoor nog bezorgd.

* Hou er rekening mee dat u vanaf 1/4/2021 geen beroep meer kan doen op de verzekering van TennisVlaanderen, indien u uw lidmaatschap niet hernieuwt. Om vrij te spelen dient u een zomerabonnement te nemen. Een zomerabonnement vernieuwen kan on-line: 

https://www.tennisvlaanderen.be/clubtarieven?clubId=2352