top of page

Sinterklaasfeest

Op 1 december komt Sinterklaas naar TC Velina. Wil jij er bij zijn, schrijf je dan in via info@tcvelina.be.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er dansoptredens van Dansstudio Velina en kan je een lekker stukje taart eten, gemaakt door ouders. We zoeken nog ouders die graag een taartje bakken!

Het Slimste Café

Op 31 oktober organiseert TC Velina opnieuw een manche van Het Slimste Café. Het Slimste Café is een makkelijke quiz waar iedereen aan deelnemen kan. In 2014 werd TC Velina het Slimste Café van Vlaanderen. Hopelijk doen we het dit jaar even goed! Schrijf u ook in voor een avond leuk vertier!

 

Inschrijven: bar.tcvelina@gmail.com met vermelding van uw ploegnaam

 

Wanneer: 31 oktober 2018 om 20u

 

Ploegen van 4 personen

Trainen aan zee!

Op 1 juli trainen onze kinderen aan zee. We trekken met onze jeugdspelers, trainers, materiaal en hopelijk goed weer naar Duinbergen, waar we in de voormiddag trainen op het strand en in de namiddag een vriendschappelijke ontmoeting spelen. Hou deze datum nu al vrij!

Meer info later.

Bowlen met de trainers

Dit was vorig jaar zonder twijfel één van de leukste evenementen van het tennisjaar, en dus kunnen we iedereen aanraden om ook dit jaar mee te gaan. Kom op 10 mei naar Familybowling De Kaai en versla er onze trainers in een partijtje bowling. Vorig jaar waren we met meer dan 60 kinderen, en we hopen dat dat dit jaar ook zo zal zijn. 

We verzamelen op 10 mei om 14u aan de bowling. Elk kind brengt €5,00 mee. Iedereen bowlt, met dank aan ons jeugdbestuur, minimaal 2 spelletjes en krijgt twee pannenkoeken en een drankje. 

Schrijf je wel vooraf in via info@tcvelina.be met onderwerp Bowling, je naam en leeftijd.

En uiteraard is de bowling dan enkel toegankelijk voor onze jeugdleden, van 3 tot 18 jaar. Schrijf je snel in!

Ga mee naar de KidsToer in TC Oudenaarde

Wit, blauw en rood spelen om 13u00. Oranje en groen spelen om 15u30.
We verzamelen voor wit, blauw en rood om 11u30 in TC Velina en vertrekken ten laatste om 12u00 naar Oudenaarde. Groene en oranje spelers verzamelen om 14u00 in TC Velina en vertrekken om 14u30 naar Oudenaarde.
We voorzien vervoer voor kinderen wiens ouders zelf niet meerijden. Indien bepaalde ouders meegaan en nog plaats hebben voor een speler, laat ons dat weten.
De inschrijvingen in Oudenaarde zijn beperkt: zorg er dus voor dat jullie zo snel mogelijk inschrijven: dat kan u door een e-mail te sturen naar info@tcvelina.be met als onderwerp Kidstoer Oudenaarde, of u kan ook zelf inschrijven op http://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail…
We kijken al uit naar een leuke en sportieve verplaatsing!

Jeugdparlement

Op zaterdag 16 december om 11u30 zijn onze jeugdleden baas! Zij kunnen dan voorstellen doen in het TC Velina Jeugdparlement: wat willen ze volgend jaar georganiseerd zijn, welke activiteiten zouden ze leuk vinden, enz. Iedereen tussen 3 en 18 jaar kan zijn zegje komen doen, en uiteraard blijft alles geheim voor de ouders. heb je iets te zeggen, heb je een leuk idee, denk je aan een toffe activiteit: vertel het ons op 16 december!

Sinterklaas komt naar TC Velina

Naar goede traditie komt de goedheilig man met zijn Pieten naar TC Velina.

Onze Vibe-dansers zullen hem verwelkomen met leuke dansjes. Er is taart en dessert, gemaakt door de ouders van onze tennisspelertjes en uiteraard zal de Sint lekkers mee hebben voor al wie braaf is geweest. De dansers beginnen om 14u00, de sint komt omstreeks 15u30.

Inschrijven kan via een e-mail naar info@tcvelina.be met als onderwerp Sinterklaas.

Wie graag een taart wil bakken, of een dessertje wil maken, gelieve dit door te geven op info@tcvelina.be. Bij voorbaat dank.

Opendeurdag

Kom op 24/9/2017 naar onze opendeurdag.

U kan er testlessen tennis of multimove volgen, demolessen S2T of beachtennis bekijken, of u kan deelnemen aan het ouder/kind-tornooi. 

24/9 vanaf 14u

Vriendjesdag

Zondag 25 juni 2017

 

Nodig een vriendje uit!

Toon een vriend hoe leuk jouw tennis- of multimoveles is en kijk hoe goed jullie samen de oefeningen kunnen uitvoeren. Met multimove- en tennislessen, een springkasteel, een hapje en vooral... veel FUN!

Wanneer? Zondag 25 juni, 13 tot 17u

Waar? TC Velina, Hogeweg 139, Geraardsbergen

Hoe? Inschrijven tot 18 juni via info@tcvelina.be met als onderwerp ‘vriendjesdag’.

Ieder jeugdlid van 3 tot 12 jaar mag 1 vriendje meenemen (naam vriendje vermelden)

NIEUW: TENNIS WORK OUT

Vanaf 28 mei 2017

Tennis Work Out is een tennisgerichte workout waarbij het hoofddoel fitter worden is (en niet tennistechnisch). Deze vorm van tennistraining is een sociale groepsactiviteit waarbij fun en bewegen centraal staan.

Iedereen kan meedoen, jong en oud, starter en gevorderde, ...

Een tennis work out is leuk, je beweegt en maakt plezier in groep, de lessen zijn niet resultaatgebonden, maar toch in combinatie met tennis en techniek. Je wordt fitter en verbrandt calorieën!

Bowlen met de trainers!

Ga mee bowlen met onze trainers!

 

25 mei 2017, 14u tot 16u


Op donderdag 25 mei gaan onze trainers samen met de kinderen en jeugdspelers bowlen in Familybowling De Kaai in Geraardsbergen. Alle kinderen die les, volgen -van 3 tot 18 jaar- zijn welkom! Voor de kleintjes worden de bowlingbanen aangepast.

We voorzien 2 pannenkoeken en 2 drankjes ter plekke. We vragen een deelnameprijs van 5 euro, ter plekke af te rekenen. De andere kosten worden gedragen door ons jeugdbestuur!

De kinderen worden door de ouders ter plaatse gebracht. Er is plaats voor 30 kinderen. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@tcvelina.be met als onderwerp "Bowling". De eerste 30 ingeschrevenen kunnen mee! Wees er snel bij!

Schaaklessen in TC Velina

Vanaf 19/4, 15u-16u

Schaaklessen voor 1ste en 2de leerjaar, gegeven door schaakclub Van Pion tot Dame.

Meer info? Stuur een mail naar info@tcvelina.be.

Zomerkamp 1

Van maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli, van 10u00 tot 16u00

De perfecte manier om nieuwe vriendjes te maken, tennislessen te krijgen en nieuwe sporten te ontdekken. Voor kinderen van 3 tot 16 jaar.

Please reload

bottom of page