top of page

Padel is fun! Het verenigt het beste van twee werelden van squash en tennis. Padel is voor mensen van alle leeftijden en spelniveaus en is zeer laagdrempelig.

Padel is makkelijk te leren en super tof!

Ervaring met racketsporten is geen vereiste, want je leert het spelletje snel spelen en na een paar keer spelen zal je al vele lange rally’s hebben. Tactiek is bij deze sport belangrijker dan kracht, want de bal blijft meestal binnen het bereik van jou en je medespeler; de baan van 10 bij 20 meter is immers omgeven met glaswand en hekwerk.

Button

Padel is de snelst groeiende sport ter wereld. Logisch... want padel is fun! Het verenigt het beste van twee racketsporten: squash en tennis.

 

Padel is er voor mensen van alle leeftijden en spelniveaus. Padel is voor iedereen toegankelijk.

Padel is makkelijk te leren! Ervaring met racketsporten is geen vereiste, want je leert het spelletje snel spelen. Na een paar keer spelen zal je al lange rally’s hebben. Tactiek is bij deze sport belangrijker dan kracht en loopvermogen, want de bal blijft meestal binnen het bereik van jou en je medespeler; de baan van 10 bij 20 meter is immers omgeven met glaswand en hekwerk.

Is padel iets voor mij?

Ja, want padel is gemakkelijk te leren en makkelijker dan vele andere racketsporten: de service is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel omdat de baan ommuurd is.

Ja, want padel is geschikt voor alle leeftijden en kan door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld.

Ja, want padel is een teamsport: je speelt dubbels. Je kan samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen, leert snel nieuwe mensen kennen. Wil je alleen beginnen, dan brengen we je in contact met andere spelers.

Ja, want padel is een sport met spektakel: er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en tactiek is belangrijk.

bottom of page