Heren 6 kampioen!

June 16, 2017

Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson en Steven Vandenoortgaete zetten de kers op de taart van een bijzonder mooi interclubseizoen. Ze versloegen Malpertuus op sets in een razend spannende finale. Het zag er aanvankelijk uitstekend uit: Steven en Lucas wonnen bijzonder vlot en ook Tom en Wannes wonnen de eerste set van hun wedstrijd. Hoewel Wannes een matchbal had en Tom in set 3 een 5-4-voorsprong bij elkaar speelde, gingen beide enkels in 3 sets verloren. Doordat onze spelers een comfortabele voorsprong in sets en spelletjes bij elkaar hadden gespeeld, volstond één dubbel. Tom en Lucas op dubbel 1 kwamen 5-4 voor, terwijl Steven en Wannes de eerste set wonnen. Malpertuus sloeg echter terug: ze wonnen de eerste dubbel met 7-6 en 6-2 en pakten in de tweede dubbel de 2de set. De supertiebreak van de tweede dubbel zou beslissing brengen: Wannes en Steven krikten hun niveau terug op, kwamen 5-1 en 8-5 voor en pakten de winst en de provinciale titel. Een schitterende prestatie!

 

Onze heren 6 hadden zich afgelopen zondag op indrukwekkende wijze voor de finale geplaatst. Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson en Steven Vandenoortgaete wonnen in Sint-Niklaas met 0-6.

 

Eerder wonnen onze spelers in de kwartfinales met 5-1 van Players en in achtste finale met 5-1 van Denderleeuw. Ook de poule werd overtuigend als eerste afgesloten, tegen Brakel, Deurle, Wetteren, Merelbeke en de Vallei. Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson, Steven Vandenoortgaete, David Muyllaert, Philippe Goethals, Gil Van Meenen, Fabian Cornelis, Geert Spitaels en Miguel De Smet leidden de ploeg naar de finale.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente Berichten

February 27, 2020

February 27, 2020

February 27, 2020

November 2, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017 Sportcomplex Velina. 

TCVELINA - Hogeweg 139 - 9500 Geraardsbergen - 054 41 58 27 - info@tcvelina.be