top of page

Ga mee naar de KidsToer in Oudenaarde.


Wit, blauw en rood spelen om 13u00. Oranje en groen spelen om 15u30.

We verzamelen voor wit, blauw en rood om 11u30 in TC Velina en vertrekken ten laatste om 12u00 naar Oudenaarde. Groene en oranje spelers verzamelen om 14u00 in TC Velina en vertrekken om 14u30 naar Oudenaarde.

We voorzien vervoer voor kinderen wiens ouders zelf niet meerijden. Indien bepaalde ouders meegaan en nog plaats hebben voor een speler, laat ons dat weten.

De inschrijvingen in Oudenaarde zijn beperkt: zorg er dus voor dat jullie zo snel mogelijk inschrijven: dat kan u door een e-mail te sturen naar info@tcvelina.be met als onderwerp Kidstoer Oudenaarde, of u kan ook zelf inschrijven op http://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail…

We kijken al uit naar een leuke en sportieve verplaatsing!


Recente Berichten
Archief
bottom of page